follow Catalog firme » Materiale constructii » Pardoseli » Judetul MARAMURES
  home     Pardoseli   Judetul MARAMURES

Pardoseli Maramures

Obtineti cel mai bun pret pentru pardoseli completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
pardoseli industriale, pardoseli locuri de joaca, pardoseli poliuretanice turnate, pardoseli tip tartan, pardoseli poliuretanice, pardoseli rasini epoxidice, pardoseli pvc, pardoseli exterior, pardoseli interior, pardoseli sportive, pardoseli poliuretanice, pardoseli maramures, pardoseli sali sport (Baia Mare, MARAMURES)
Compania indfloor group a fost infiintata in 2004, ca urmare a mai multor solicitari venite din partea beneficiarilor, precum si a firmelor de constructii sau amenajari interioare care resimteau lipsa unor solutii complete si de calitate pentru finalizarea pardoselilor, fie ele sportive, de interior, de exterior, pardoseli industriale, din pvc sau rasina epoxidica, mocheta sau parchet. ne diferentiem pe piata prin faptul ca..
0262 *** ***Click aici!
pardoseli epoxilice (Baia Mare, MARAMURES)
StoRo profesionisti in finisaje Gama de produse comercializate de StoRo este alcatuita dintr-o varietate de materiale germane, produse de STO AG si companiile subordonate: Cretec, Verotec Prin promovarea calitatii pe piata romaneasca tindem spre solutii mai estetice si mai functionale...
0262 *** ***Click aici!
parchet incalzire pardoseala
Producator finlandez de parchet din lemn triplu stratificat, pretabil pe sistemele de incalzire in pardoseala. Parchetul trebuie lipit pe sapele incalzite cu un adeziv monocomponent silanic pentru a asigura un transfer termic optim. Parchetul stratificat din lemn reprezinta una din cele mai utilizate pardoseli instalate pe sistemele de incalzire in pardoseala. Produsul poate fi utilizat doar in cadrul sistemelor cu agent termic sau..
0751 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie